MANIFY is een online lifestyle magazine voor de moderne man met gevoel voor stijl. Zij voorzien Nederland al jaren van een mooie combinatie van unieke content en relevant nieuws. Ondertussen heb ik meer dan 150 artikelen geschreven voor dit magazine.
Bekijk artikelen
Mellowed is een online magazine voor radicale levensgenieters. Zij vertellen over de laatste trends op het gebied van festivals, fashion en lifestyle. Ondertussen heb ik meer dan 50 artikelen geschreven voor dit magazine.
Bekijk artikelen
De missie van Wijkie is om zoveel mogelijk kinderen achter hun scherm vandaan te krijgen. Wijkie probeert dit te bereiken door buitenspelen te stimuleren. Een missie waar ik zelf ook zeker achtersta. Sinds 2020 draag ik mijn steentje bij door wekelijks een artikel te publiceren.
Bekijk artikelen
SpellenFans.nl brengt je op de hoogte van de leukste gezelschapsspellen op dit moment. Bordspellen, kaartspellen, partyspellen of dobbelspellen: alles komt voorbij! Daarbij voorzie ik het platform van artikelen en heb ik het hoofdredacteurschap in handen.
Bekijk artikelen
Vroegert.nl laat de lezer alle herinneringen van vroeger herbeleven! Deze site brengt dagelijks positiviteit door middel van geweldig jeugdsentiment en prachtige nostalgie. Hier draag ik aan bij door het schrijven van diverse artikelen.
Bekijk artikelen